Uhorkel

Uhorkel

Uhorkel

Příspěvekod Uhorkel » čtv 04. úno 2016 10:12:27

Zdarvím HORDU !!
Jmenuju se Tomáš, je mi 22 let. Jsem pracovně vitížený člověk, zamotaný do 3 směnného provozu, už asi jako každý druhý. Bydlím ve Středočeským kraji, konkrétně Kralupy nad Vltavou.
Ultimu "hraji" tak 10 let. Pár let jsem klikal aktivně, pak byla pauzička, pak jsem zase klikal a zas neklikal.
Hrál jsem na serveru Dark Paradise a chvíli na Morii, takže nějaké zkušenosti s hraním mám.
Na Endoru hraju cca 3 týdny. Takže žádná sláva zatím. Jelikož pracuju tak nemám zdaleka tolik času, kolik bych třeba i na to hraní chtěl mít.
Mám potavy Uhorkel (level 10 Heretic) a Mefis (level 9 warrior ze kterého jsem chtěl udělat bersu, ale jelikož to klikám solo tak mi bylo doporučeno bersu nehrát že to do začátků není zrovna nejlepší na expení)
Proč jsem vlastně skončil na Endoru .. no když sem cca po 3 letech lognul DP, tak nic novýho .. aktivita nulová až na hráče, kteří už tam mají skill a hrají to tak nějak z nostalgie asi jako tady sice no, ale tady aspoň můžu poznat novou mapu a celkově jinej systém této hry.
Rozhodně bych se chtěl dopiplat na nějaký vyšší level, ať už za herku nebo s tím warem a potom si projít nějaké ty dungeony tady, které si na solo asi nedám.
Aktivně teď klikám herku a snažím se co nejvíc postupovat .. každej den na něm naklikám buď pár skillů a nebo něco naexpím.
Moje aktivita hodně visí na pracovním týdnu no, ale snažím se co to jde a dost možná si myslím, že bych pro vás jednoho dne mohl být třeba i přínosem.
VAROVÁNÍ: Momentálně jsem donucen hrát na takovém verglu notebooku, kde se mi občas stane že mi vypadne připojení k netu, ale to není nic co by neopravil 5minutový restart :D.
Nevím co bych sem měl/mohl ještě napsat. Takže pokud Vás bude něco zajímat, tak se ptejte.
Jo a vlastně ještě jedna věc. HORDA je prý asi nejvíce aktivní gilda na Endoru .. dával jsem topic na vývěšku stím, že kdyby chtěl někdo expit nižší level postavy a chtěl spoluhráče, tak že stím nebudu mít problém. No a jeden z Vašich řad mi tam poslal odkaz na forum, že mám zkusit podat přihlášku a další se mi ozval na ICQ, že to mám zkusit u Vás.
Mé zkušenosti s postavami z DP, ikdyž to asi bude jedno na Endoru.
Hrál jsem Clerica (něco jako priest a herka dohromady na Endoru), dále Rangera po rozdělení do classů Shaman (něco jako Drujd tady) a taky Necromancera, kterého jsem zbožňoval a naučil se za něj opravdu solidní věci. Jsem spíš na PVM než PVP, ale když se rozklikám, tak i v PVP si myslím že nejsem úplně k zahození.
PS: Doufám že Vás ta slohovka nenasere! :D

Radon

Re: Uhorkel

Příspěvekod Radon » čtv 04. úno 2016 14:40:34

Ahoj, kdo si byval na Morii ? A chybi ti tu zasadni vec a to kontakt...

Xan

Příspěvekod Xan » čtv 04. úno 2016 17:31:16

Zdar, nb rad zaucuju, tak mi klidne napis na 621171516 , jinak cim vyssi level, tim spis si porid neco, co nebudes muset kazdou chvili restartovat, jak kvuli zvysujicimu se exp losu pri smrti, tak kvuli partakum, ktery to pak s tebou bavit nebude.
Kdy cca si hral na DP, nicky postav?
Tady uz taky pracuje snad kazdej, tak to ma s casem nahnuty kde kdo, hlavne ja;-)

Uhorkel

Příspěvekod Uhorkel » čtv 04. úno 2016 22:49:59

Odpoveď pro Radona: Hele .. na morii jsem hrál chvíli tak cca 2 nebo 3 měsíce a mám takovej dojem že to byla rogue, ale žádná velká sláva skrz to že jsem hrál tak krátce.

Odpověď pro Xana: Hele zas tak ostrý to stím padáním není .. stane se mi to třeba jednou za týden, ale neboj, nová hračka bude brzo ;) už kvůli tomu že si rád kliknu aji DOTU nebo LoLko což teď nemůžu. Ty jo .. kdy jsem hrál na DP .. začal jsem tak rok 2002 nebo 2003. To jsem měl paladina Aragorn Swordsmater. Posléze jsem přestal hrát tak jsem ho někomu dal a k postavě už jsem se nedostal. Potom jsem hrál tuším rok 2009 nebo 2010. To jsem udělal warriora Mefis, kterého jsem po nějaké době taky někomu dal a tomu někomu se podařilo ten account zabanovat za nějaký kšefty s frakčníma štítama (docela smolík no). Také jsem měl od známého přístup na jeho necra, kterýho nehrál, jménem Xever. Od jiného známého jsem dostal vampa Gulivera, za kterého jsem běhával PVP.
No a pak začal znovu na přelomu roku 2013/2014. Udělal clerica Chodiciibalgin, shamana Jungler, znovu necra Xever II a aby toho nebylo málo tak jsem dodělal známému vampira jmenem Vampik. Letos v lednu jsem logl znovu že bych si aji zaklikal znova no a na DP totální úpadek jak populace tak celkově už mě to na tom serveru nebralo. Furt vše stejné a stereotypní. Tak hodlám hrát tady na Endoru.

Odpoveď pro všechny: Za kontakt se omlouvám, to mi nedocvaklo v tu chvíli. ICQ 224 455 594.
Mám i nějaké skype pokud by bylo potřeba, ale musel bych zabrouzdat na mail a zjistit účet .. popřípadě založit nový a nemám problém využívat teamspeak.

amaguk

Příspěvekod amaguk » pát 05. úno 2016 11:43:32

Pro

Radon

Příspěvekod Radon » sob 06. úno 2016 5:04:38

pokud se negativne nevyjiadri lidi co by ho mohli znat z DP, tak za me PRO

Xan

Příspěvekod Xan » sob 06. úno 2016 20:57:02

No tak nicky mi většinou nic neříkají i rokama jsme se stejně asi minuly, takže jsme do kontaktu asi nepřišli, každopádně žádnej z těch nicků jsem asi na black listu neměl:)
No a když ses tam furt vracel a dostával/rozdával postavy, plánuješ tady zůstat, když teď na webu koukám, že status DP je poslední dobou znatelně nad Endorem?
příklad teď: Endor 30+ DP 50+ ...

Uhorkel

Příspěvekod Uhorkel » ned 07. úno 2016 10:47:18

O počet hráčů mi ani tak nejde jako spíš o system hry.
Na DP si nevytrenuju nic novyho protože tam už nikdo nic novyho netrenuje a kdyz už tak přes knížky a fakt se mi nechce běhat půl roku po krchově, abych si udělal třeba novýho Paladina.
Tady na Endoru to máte dobře udělaný .. expí se levely na monstrech a pak se dodělávají skilly, které na těch monstrech dodělám taky.
Navíc jsou tu dungy, který ještě neznám .. monstra, který jsem v životě neviděl a to mě láká. No hlavně ty dungy.

Xan

Příspěvekod Xan » ned 07. úno 2016 13:44:09

PRO

JetelJakSvina

Příspěvekod JetelJakSvina » ned 07. úno 2016 14:56:17

:geek: pro

Zpět na “Adepti”