Ahoj,
mé jméno je Adam, je mi 22 let, pocházím a žiju ve Zlíně a mojí profesí je obchodní sféra.
S Endorem mám dlouholeté zkušenosti, moje kariéra začala zhruba v letech 07/08. Vyexpil jsem pár postav do třicítky a mimo ně patřily mezi mé postavy jména jako Berserker of Dark, Rylai, Rimmon, spousty dalších, které mi neutkvěly v paměti. Prošel jsem CoMem, HoBem, Windem, Damage, byl jsem u zrodu FoRu, než jsem přešel ke CoMu. Ale je třeba si od Ultimy občas i odpočinout, takže jak přišel čas, postavy jsem podaroval, aby mě nelákalo znova logovat. Pokud by Vám postavy nic neříkaly, jsem znám rovněž pod nickem Hory.
Nyní se k Vám hlásím se svým novým charem Berserkerem jménem Dreamchaser - 27lvl. Dále mohu posloužit k tamování základních jezdítek rangerem Papučkou 17lvl. Postavy jsou více méně soběstačné. PvP neumím, baví mě, rád se učím. PvM mě baví, umím, ale lootování a tankování se vyhýbám jako čert kříži.
Doposud jsem působil v Pardálech, ale má loajalita vůči guildě se mi příliš neoplatila. Vznikly spory a Harry jakožto GM, které vlastně vůbec nic nedělá, ale musí aspoň vypadat důležitý, mě bez informací a možnosti diskuse kickl z mapy. Mohu tedy pouze spekulovat z jakého důvodu, ale nejspíš proto, že jsem se osupil, když se tři vrchní osoby v guildovní alianci domluvily na dohodě, kterou nemínili říct ostatním, možná taky proto, že jsem dvě hodiny sledoval mága v dungu jak neháže ani zeď, ani sobě aury, a tak jsem si na něj došlápl ke konci. A možná proto, že Ivan vlastně nestuduje lidské myšlení pro pomoc lidu, ale pro pomoc sebe samotného. Upřímně, jediní jedinci kteří to tam vedou a vedou to dobře jsou Hondos a Ivan, Harry je spíš přicmrndávač, který ani nehrál dokud nepřišli Storm a Damage. Z minulé guildy nemám s nikým problém, pokud oni se mnou, jejich boj.
Každopádně s guildou se mi hrálo dobře a neodešel bych sám od sebe, ale stalo se a tak je třeba najít si nové působiště, což jistě chápete .
Z Vaší guildy znám Duna, třeba si mě bude ještě pamatovat , dále jsem pak přihláíšku konzultoval s Kahym. Jinak nemám ponětí kdo další, mé komunikační schopnosti rozvíjím vždy pouze na guildu. Přes moji prosbu o diskrétnost, aby mi nepsalo třicet lidí na ICQ jestli jdu fakt k Vám, což se i stalo na základě mého a Kahyho rozhovoru který se magicky dostal ven, jsem uposlechl požadavek a házím sem tedy svoji přihlášku.
UOAM, TS, čas a chuť - všechno mám.
#ICQ - 290 901 103
Díky za čas