Zdarvím HORDU !!
Jmenuju se Tomáš, je mi 22 let. Jsem pracovně vitížený člověk, zamotaný do 3 směnného provozu, už asi jako každý druhý. Bydlím ve Středočeským kraji, konkrétně Kralupy nad Vltavou.
Ultimu "hraji" tak 10 let. Pár let jsem klikal aktivně, pak byla pauzička, pak jsem zase klikal a zas neklikal.
Hrál jsem na serveru Dark Paradise a chvíli na Morii, takže nějaké zkušenosti s hraním mám.
Na Endoru hraju cca 3 týdny. Takže žádná sláva zatím. Jelikož pracuju tak nemám zdaleka tolik času, kolik bych třeba i na to hraní chtěl mít.
Mám potavy Uhorkel (level 10 Heretic) a Mefis (level 9 warrior ze kterého jsem chtěl udělat bersu, ale jelikož to klikám solo tak mi bylo doporučeno bersu nehrát že to do začátků není zrovna nejlepší na expení)
Proč jsem vlastně skončil na Endoru .. no když sem cca po 3 letech lognul DP, tak nic novýho .. aktivita nulová až na hráče, kteří už tam mají skill a hrají to tak nějak z nostalgie asi jako tady sice no, ale tady aspoň můžu poznat novou mapu a celkově jinej systém této hry.
Rozhodně bych se chtěl dopiplat na nějaký vyšší level, ať už za herku nebo s tím warem a potom si projít nějaké ty dungeony tady, které si na solo asi nedám.
Aktivně teď klikám herku a snažím se co nejvíc postupovat .. každej den na něm naklikám buď pár skillů a nebo něco naexpím.
Moje aktivita hodně visí na pracovním týdnu no, ale snažím se co to jde a dost možná si myslím, že bych pro vás jednoho dne mohl být třeba i přínosem.
VAROVÁNÍ: Momentálně jsem donucen hrát na takovém verglu notebooku, kde se mi občas stane že mi vypadne připojení k netu, ale to není nic co by neopravil 5minutový restart .
Nevím co bych sem měl/mohl ještě napsat. Takže pokud Vás bude něco zajímat, tak se ptejte.
Jo a vlastně ještě jedna věc. HORDA je prý asi nejvíce aktivní gilda na Endoru .. dával jsem topic na vývěšku stím, že kdyby chtěl někdo expit nižší level postavy a chtěl spoluhráče, tak že stím nebudu mít problém. No a jeden z Vašich řad mi tam poslal odkaz na forum, že mám zkusit podat přihlášku a další se mi ozval na ICQ, že to mám zkusit u Vás.
Mé zkušenosti s postavami z DP, ikdyž to asi bude jedno na Endoru.
Hrál jsem Clerica (něco jako priest a herka dohromady na Endoru), dále Rangera po rozdělení do classů Shaman (něco jako Drujd tady) a taky Necromancera, kterého jsem zbožňoval a naučil se za něj opravdu solidní věci. Jsem spíš na PVM než PVP, ale když se rozklikám, tak i v PVP si myslím že nejsem úplně k zahození.
PS: Doufám že Vás ta slohovka nenasere!