Všechny Vás zdravím,
jmenují se Lukáš a je mi 20 let. Pocházím ze zapadlého městečka Třebíč na Vysočině. Po několika dnech přemýšlení nad Vaší guildou Horda, jsem se rozhodl podat přihlášku. Endor hraji asi po roce a pár měsíců od znova s novým účtem, protože jsem zapomněl na údaje starého účtu, na kterém jsem měl Heretika level 17, který se jmenoval Luckman.
Na novým účtu mám momentálně pouze jednu aktivní postavu Necromancer level 15. Rád bych Necromancera hrál na dále a doexpil na vyšší level a rozhodl jsem se, že bych pak začal se zaměřovat především na PVP, ale zatím nemám takové zkušenosti. Doufám, že by jste byli tak ochotní a pomohly vybudovat postavu, která by Vám byla vždy nápomocná. V průběhu mé herní kariéry na Endoru, jsem už poznal pár lidí z Hordy a vždy mi pomohli, za co jsem moc vděčný a to mě hodně naklonilo, abych k Vám podal přihlášku.
Zkoušel jsem ještě jinou guildu a to Pardálové, ale rychle mě přešla chuť s nimi zažívat nové věci. Pořád jen si povídají a nadávají na mapě a skoro nic se nedělo. Když se začalo jednat o složení party na výpravu do dungeonu, tak se jen okolo toho kecalo a později změnili jiné téma. Dost mě zklamali v mnoha věcech.
V dřívějších časech jsem hrával na dalších UO sevrech, jako například: Manawydan (Gobruk), DP (Gobruk, GobukII), Midkemia (Luckman). tyto sevry časem upadaly a hrálo čin dál méně lidí a GM se přestalo starat. Tak jsem přešel na znovu na Endor, který se dál rozvijí.
Jinak ještě dále studuji elektro obor u kterého jsem bohužel nezvládl maturitní zkoušku z matematiky, ale člověk se s chybami učí, takže v září si ji zopakuji.
Doufám že jsem Vás zaujal s mojí přihláškou a dáte mi možnost dokázat, že budu aktivní a spolehlivý adept Vaši guildy.
Přeji všem mnoho štěstí do hry a hlavně do života, Děkuji.
ICQ 473 300 825