Zdravim Hordaci.
Tak volam sa Simon je mi 23 rokov pochadzam zo slovenska presnejsie mesto Presov teda Vychodne slovensko. Tvrdo pracujem u sukromnika kde robime internetove pripojenia satelity kamery a rozne bludy okolo toho. Sportovim aktivitam sa nevenujem pretoze nemam tolko casu aby so mto nejak stihal popri praci budem rad ked si najdem cas na nejake to UOcko.
Uocko som hraval dost dlho sak mozno ma tu aj nejaky ten clovek pozna teda snad Postavy za ktore by som chcel hrat su Corka Wiz Khalifa 40 lvl elf, Asli necromancer 25 ale to skor kdyz bude nuda tak solo a Snezienka icemag 21 lvl ale mam toho samozrejme viac pretoze hodne postaf som podedil po bratovy atd je toho dost tak to spisem len tak jmenovite co si pametam co mam Delivery merc 25 Ghanem 24 ranger Bandage 30 priest Smrtak 37 necro Keely 38 pk mag Ali 37 pk necro Wanderer Hunter 35 ranger Roman Craft mining nejake to BSko tailoring nic prevratneho to by malo byt asi vsetko co si aspon ja pametam
Chcel by som kvam pretoze ste asi jedina guilda na Uocku co este hraje a samemu hrat to sa mi nechce je to strasne nudne a mam rad hranie v kolektivu projit nejake ty dungy atd
Uomapu Tsko vsetko mam nekde bych mnel mit i mikrak takze klidne pokecame
Prajem krasny zvysok dna.
Piece