OK. Je mi 16 let. Jsem z Průhonic, dost blízko Prahy. Hrál jsem tehdy jako malej na Morii s bráchou a bratrancem. Hrál jsem spíš při konci Morii. Moc jsem to ani neuměl, jedinný co jsem měl, byl tif 20. Teď jsem si řekl, že to vezmu trochu opravdově a začal jsem opět hrát na Ereboru opět s bráchou a bratrancem. Začínali jsem jako parta( já, brácha, bratranec a jejich kámoši), poznal jsem tam pár jejich dobrejch starejch kamarádů např. Bajaju nebo Angeliku. Pak se toto roztrhlo, ten šel k Patovi tyhle zase k vám, atd. Takže teĎ vlastně moc nehraju, nemám s kým a samotnýho mě to nebaví. Někdy si zajdu s pecem drapačák (za klerdu).
To ke hře, mé koníčky jsou hlavně pc hry a sport. Chodim na gympl tak je na to někdy málo času, ale hraju dost často. Osobně právě hledám něco jako guildu, kde se něco děje, abych se něčeho zúčastnil atd. , jak jsem řekl samotnýho mě to nebaví. Osobně mi lidi nevaděj, když se nechovaj nějak zle, nebo zle vůči ostatním a jsou férový, takže myslím, že bych s ostatními z guildy neměl mít problém

.