Zdravím všechny Horďačky, Horďáky i Horďáčata,
jmenuji se Kuba, ale většina mi říká Baart, bydlím v Liberci a je mi asi 28 let (nějak už to nesleduju jak to přibejvá). Hlásím se k vám jednak proto, že u vás jsou lidičky které znám, a taky proto, že jste asi jediná aktivní g. Pracuji pro MPSV (ministerstvo práce, kdo by nevěděl), čili mimo Po a St bývám doma kolem 16:00 a pochopitelně krom vyjímek, přes pracovní týden neponocuju. Aktivni u PC docela jsem, však je to taky první co zapínám, když přijdu domů. Nesnáším stress a hrocení, mam rád klídek a pohodu, ze sportu asi jen skateboarding, ale s přibývajícími léty už to nějak flákám, mám rád pivo a THC, dnb, metal, HC, ale i nějaký ten klasický rock a podobně. Nemám rád lidi co vykořisťujou tenhle už tak dost zkur.. stát. Občas sem trochu perverz, ale vždy více či méně v humorném slova smyslu, inu každej sme nějakej. Mam prořízlou hubu, ale lidi co mě znají, vědí jak myslím co říkám Nejsem žádnej zmrd ani podrazák, spíš sem tak hodnej, až sem blbej. Velikost spodního prádla L Ultimu datuji někde kolem roku 2010 i když bylo od té doby několik pokusů věnovat se životu reálnému. Mám zkušenosti i s jinejmá gameskama. Mám TS, VT, Mumble, ICQ - 437000165, mail asi zatim netřeba a telefon taky případně až časem, nebo na vyžádání (sem svobodnej a nezadanej ). V UO sem hrál jen na Endoru, ale žádnej skiller nejsem, myslím ovšem, že se pořád zvládnu něco naučit Hrál sem jedine v Husitech odkud znám Muga, Lia (toho znám i z realu), Nia, který už semnou nekamarádí, co odešel z Husitů, i když sme ho v LBC tahali na pivko dále Zerlinga, Petika a vlastně i Daikina. Postavy (všechny moje): Baart - human druid 13, Worwan - drow air mage 15, Gotmoo - orc mercek 18, Ezekiel - corka elf 19, Yeneffer - drow heretic 26, Isobel - elf priest 27 a craft Clack - od všeho něco, ale pořádne níc. Mám přístup na BSkaře od kámoše tady z LBC - Pejloska a Doudu, mocného orca rangera, kterého zakládal človék tady z LBC, se kterým se znám. Zatím asi vše bando, na případné dotazy rád odpovím a těším se na vaše vyjádření!
Zapomněl sem na Xana, kterého znám taky in game, čímž se mu velice omlouvám!