Ahoj,
tak samozřejmě že od Ivana neuslyšíš hezké věci, když si na mě jako jediný stěžoval. S Ivanem dokážeme hrát maximálně pár měsíců společně a pak si lezeme na nervy. Tak to prostě je. A jinak, je to jako kdybych bral tebe podle toho, co zase říká on a další lidi o tobě u nich na mapě. Asi bude lepší udělat si obrázek sám jak Ty o mě, tak já o tobě. Taky jsem ještě nejedl červy kde to normálně jinde dávaj ke svačině, tak na to nebudu kydat špínu, když jsem to nikdy neměl. To je pokrytectví.
Celkově o Vaší guildě nevypráví příliš dobré věci ale jak vidíte, mě jsou tyhle žabomyší války celkem jedno a speciálně o Tobě Tomaku.
A jinak bych zde taky mohl ventilovat, proč se dělal Quest v den lagů a teď nedávno expící večer ve dvě ráno, na kterém bylo minimálně 8 lidí z mapy a ostatní mimo, ty by jsi spočítal na prstech jedné ruky
. Ale jestli si chce něco někdo dokázat, s chutí do toho. jak že to je? Pod svícnem je největší tma?
Nemám zájem řešit mezilidské spory a už vůbec ne ve hře či v souvislosti s hrou. Z toho jsem dávno vyrostl.
Nevím kde jsi tehdy byl když já jsem byl v CoMu, ale já hrával celkem dost, takže jsme se určitě minuli když jsi měl pauzu, nebo byl jinde. Nevím, neznám tě. Tehdy už ani Mix nelogoval, Dun jo, s tím jsem pařil i NHL přes hamachi tehdy, CSko taky.. To bylo ještě před přechodem na nový POL. S Razzorem se odtamtud znám třebas a mám takový pocit že i And tam býval tehdy, ale ruku do ohně bych za to nedal. To je už na mě příliš dávno a já mám dnes hlavu úplně jinde, než nad vzpomínáním, jaké to byly zlaté časy
Takže asi tak.