Dreamchaser

Tomak

Re: Dreamchaser

Příspěvekod Tomak » úte 29. zář 2015 19:39:11

Ty nicky mi nic nerikaji a to sem v CoMu v onech zminovanych letech byl.
Na vyvesce si Horyna? Jestli ano, tak sem od Ivana na tebe neslysel pekne veci.

Tomak aka Lintea CoM 4 Ever

Dreamchaser

Příspěvekod Dreamchaser » úte 29. zář 2015 20:37:18

Ahoj,

tak samozřejmě že od Ivana neuslyšíš hezké věci, když si na mě jako jediný stěžoval. S Ivanem dokážeme hrát maximálně pár měsíců společně a pak si lezeme na nervy. Tak to prostě je. A jinak, je to jako kdybych bral tebe podle toho, co zase říká on a další lidi o tobě u nich na mapě. Asi bude lepší udělat si obrázek sám jak Ty o mě, tak já o tobě. Taky jsem ještě nejedl červy kde to normálně jinde dávaj ke svačině, tak na to nebudu kydat špínu, když jsem to nikdy neměl. To je pokrytectví. ;)
Celkově o Vaší guildě nevypráví příliš dobré věci ale jak vidíte, mě jsou tyhle žabomyší války celkem jedno a speciálně o Tobě Tomaku.
A jinak bych zde taky mohl ventilovat, proč se dělal Quest v den lagů a teď nedávno expící večer ve dvě ráno, na kterém bylo minimálně 8 lidí z mapy a ostatní mimo, ty by jsi spočítal na prstech jedné ruky ;). Ale jestli si chce něco někdo dokázat, s chutí do toho. jak že to je? Pod svícnem je největší tma? :!: Nemám zájem řešit mezilidské spory a už vůbec ne ve hře či v souvislosti s hrou. Z toho jsem dávno vyrostl.

Nevím kde jsi tehdy byl když já jsem byl v CoMu, ale já hrával celkem dost, takže jsme se určitě minuli když jsi měl pauzu, nebo byl jinde. Nevím, neznám tě. Tehdy už ani Mix nelogoval, Dun jo, s tím jsem pařil i NHL přes hamachi tehdy, CSko taky.. To bylo ještě před přechodem na nový POL. S Razzorem se odtamtud znám třebas a mám takový pocit že i And tam býval tehdy, ale ruku do ohně bych za to nedal. To je už na mě příliš dávno a já mám dnes hlavu úplně jinde, než nad vzpomínáním, jaké to byly zlaté časy :) ;)

Takže asi tak.

Qwer

Příspěvekod Qwer » stř 30. zář 2015 7:04:11

To by me zajimalo proc byl quest v lagach nebo po pulnoci :-) urcite to nesouvisi stim ze potrebovali poexpit nooby vguilde :D

Dreamchaser

Příspěvekod Dreamchaser » stř 30. zář 2015 10:45:54

Qwer to má za plný počet bodů ;)

Samozřejmě že teď budu ten špatný, když jsem odešel a na jejich mapě je to jedna velká drbárna, denodenně se řešili nějací Pytlíci, Tomak, Lexon, vy.. Tady alespoň vidíte charakter, nebo spíš chyběli na učivo šesté třídy. Ale rozhodně tím nemířím na celou jejich společnost. Jsou to v pohodě lidi, akorát si někdo s někým občas nesedne a ten s větším vlivem vyhrává :) budiž.

Blood

Příspěvekod Blood » čtv 01. říj 2015 10:23:16

Ahoj, zeptal bych se tě na tvoje realné koníčky.

Dreamchaser

Příspěvekod Dreamchaser » čtv 01. říj 2015 14:41:23

Ahoj, můj koníček je má práce, která mě zaměstnává na 99% a zbylý čas, nejsem-li u počítače, trávím volnočasovými aktivitami jako např knížky, nebo a to spíš, hledám nové projekty, které bych mohl realizovat. V minulosti jsem jezdil závodně sjezdy na kole, ale to už je velmi dávno, a pokud je času víc, trávím ho i ve fitku.

Nawar

Příspěvekod Nawar » čtv 01. říj 2015 20:30:34

za me ne, mamlasek a bersekr je k pici

Mug

Příspěvekod Mug » čtv 01. říj 2015 21:57:11

Řitmoni vole? :D

Dreamchaser

Příspěvekod Dreamchaser » pát 02. říj 2015 10:33:06

Zdar Mugu, ty ještě hraješ? :)

Nawar díky za vyjádření, škoda že se neznáme.

Mug

Příspěvekod Mug » pát 02. říj 2015 12:04:42

Proč si nenapsal do guild husity? Jednu dobu to sice bylo jak když máš stigmata, když sis nesl na těle, žes byl v husitech, ale uz to snad nepla... a taky - proč mi neodpovídáš na icq? :D

Zpět na “žádoucí”