Zdravím
Určitě mě všichni znáte a asi je zbytečnost se nějak představovat, ale i tak se vám představím. Jmenuji se Tomáš, jsem ze Dvora Králové nad Labem a je mi 17 let. V reálu mám svoje aktivity a nemám tolik času, jako dříve - jen sem tam nějaké volné odpoledne a většinou volné večery. Ale v poslední době jsem dostal chuť si zase zaklikat a zajít třeba nějaký ten dung. Také se zase pobavit se známými lidmi, odreagovat se, atd. A to je důvod mé přihlášky.
Byl jsem v několika guildách, rok a půl zpátky jsem býval v Husitech a ještě o další rok nazpět jsem byl v guildě 17. A dále do minulosti jsem byl ještě v dalších. Před časem jsem se zbavoval většiny postav, protože jsem si myslel, že už se k UO nevrátim. Jednou z nich byl Kazatel (40 lvl priest, drow), dále třeba Aethelflaed (30 lvl rogue, elf) a jiné. Zbylo mi jen pár lowek, jako například Aethelflaed (18 lvl rogue, half-elf), Badatel (13 lvl ranger, elf) a nějaký další odpad. Také mám přístup k bráchovým postavám, kdyby bylo třeba (35 lvl druid, 22 lvl priest, 21 lvl earthmage, 21 lvl necro a další). Měl bych v plánu ale vyexpit si znovu priesta (vlastního), také něco udělat s craftem a případně potahat rogua, pokud by to bylo možné. Zkušenosti mám poměrně bohaté jak v PvM, tak v PvP. Zažil jsem si jak tříhodinový Raven (17), tak i pětihodinový Element (beFree) a spoustu dalších dungeonů, takže se nebojte, žádné nemehlo nejsem, vím co dělat
Není toho moc, ale je to asi vše, co mě napadá. Pokud na mě budou jakékoli dotazy, rád na ně odpovím.
Kaza